ایستگاههای کاری و تأیید تغییرات

ایستگاههای کاری (آشپزخانه، نانوایی، بار…) مشخص میکنند که هر یک از اعضای تیم با کدام محصولات کار میکنند. یک محصول به ایستگاههای کاری انتخابشده برای آن تعلق دارد، یا اگر ایستگاه کاری اختصاصی نداشته باشد، به ایستگاههای کاری نوع محصول خود تعلق میگیرد.
چه کسانی میتوانند یک محصول را مستقیماً تغییر دهند
- مالک و مدیران همه محصولات را تغییر میدهند.
- عضوی از تیم با دسترسی ویرایش محصولات، در صورتی محصولی را مستقیماً تغییر میدهد که آن محصول فقط به ایستگاههای کاری خود او تعلق داشته باشد و پس از تغییر نیز متعلق به خودش باقی بماند. برای عضو تیمی که فاقد ایستگاه کاری است، و هر محصولی که به همه ایستگاههای کاری اختصاص دارد، روند کار به همین صورت است.
- هر تغییر دیگری برای تأیید ارسال میشود: روی دکمه ذخیره، درخواست تأیید درج شده است. انتقال محصولِ یک ایستگاه کاری دیگر به ایستگاه کاری خودتان نیز تغییری است که نیاز به تأیید دارد.
ارسال تغییر برای تأیید
پس از انتخاب درخواست تأیید، محصول همانگونه که هست باقی میماند. هنگامی که دوباره آن را باز میکنید، نواری در بالا نشان میدهد که تغییرات شما در انتظار هستند؛ گزینه لغو درخواست، درخواست را پس میگیرد. ارسال مجدد تغییرات، جایگزین درخواست قبلی شما برای آن محصول میشود.
بهمحض اینکه تصمیمی گرفته شود، نوار نشان میدهد چه کسی تغییرات شما را تأیید یا رد کرده است و در صورت رد شدن، دلیل آن را نمایش میدهد. گزینه بستن آن را پنهان میکند.
تأیید تغییرات (مالک و مدیران)
بخش تنظیمات → ایستگاههای کاری → درخواستهای تغییر (همچنین در مدیریت تیم) فهرست درخواستهای در انتظار را نمایش میدهد. هر مورد نشان میدهد چه کسی و در چه زمانی درخواست داده است، و همه فیلدهای تغییریافته را بهصورت مقدار فعلی → مقدار درخواستی نشان میدهد.
- گزینه تأیید فقط مواردی را اعمال میکند که در درخواست تغییر کردهاند. ویرایشهایی که در این فاصله روی محصول انجام شده باقی میمانند؛ فیلدی که فردی پس از ارسال درخواست تغییر داده باشد مشخص میشود و با تأیید کردن، مقدار جدید جایگزین آن خواهد شد.
- گزینه رد دلیلی اختیاری درخواست میکند که برای درخواستکننده نمایش داده میشود.
- درخواستی که برای محصول حذفشده در این فاصله ثبت شده باشد، تنها قابل رد کردن است.